ΑρχικήΕταιρείαΠροσωπικός ΞεναγόςΔιαφημιστείτεΕπικοινωνίαLinksΞΕΝΑΓΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Επιμελητήριο Τρικάλων SporTrikala.gr Ζυγός FM 100 Τρίκαλα Ξεναγός Νομού ΚαρδίτσαςDeveloped by Mellon Software Google MapsYouTubeFacebook


 

O ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός Ξεναγός 24 (xenagos24.gr) είναι μία κοινή προσπάθεια της εταιρείας «Νέος Ξεναγός Επιχειρήσεων» και της ιστοσελίδας sportrikala.gr.

Η εταιρεία «Νέος Ξεναγός Επιχειρήσεων», γνωστή στην Θεσσαλία για την έκδοση των έντυπων επαγγελματικών οδηγών και τη διοργάνωση εκθέσεων, προωθεί με συνέπεια τις τοπικές επιχειρήσεις τα τελευταία χρόνια.

Το sportrikala.gr είναι από τις πρώτες σε επισκεψιμότητα αθλητικές επαρχιακές ιστοσελίδες στην Ελλάδα και προβάλλει με άμεσο και έγκυρο τρόπο τα αθλητικά δρώμενα της περιοχής, εφαρμόζοντας συνεχώς καινοτόμες τεχνολογίες στο διαδίκτυο.

Οι δύο εταιρείες εγκαινίασαν την συνεργασία τους στηρίζοντας από κοινού, χορηγικά και επικοινωνιακά, το πετυχημένο εγχείρημα του ποδηλάτη-υπεραθλητή Στέλιου Βάσκου τον Ιούνιο του 2010 (Τρίκαλα – Σόφια – Φιλιππούπολη – Αδριανούπολη – Αλεξανδρούπολη – Θεσσαλονίκη – Τρίκαλα – 1600χλμ. χωρίς στάση).

Στην συνέχεια προχώρησαν στην έκδοση του Αθλητικού Οδηγού Τρικάλων 2010 – 2011, που διανεμήθηκε δωρεάν σε όλο τον Νομό Τρικάλων.

Στο xenagos24.gr ο «Νέος Ξεναγός Επιχειρήσεων» συνέβαλε με την άριστη γνώση της τοπικής αγοράς και το sportrikala.gr με την πολυετή εμπειρία του στο διαδίκτυο. H ιστοσελίδα που βλέπετε δεν θα μπορούσε να έχει αυτήν την μορφή αλλά και αυτήν την αποτελεσματικότητα χωρίς την πολύτιμη βοήθεια και συνεισφορά του του Εκπαιδευτικού Ομίλου «Μέλλον» (προγραμματισμός) και του Μάκη Σαψώνη - Upstage (σχεδιασμός).

Το xenagos24.gr, μαζί με την έντυπη έκδοση, αποτελεί το αποτελεσματικότερο μέσο προβολής των επιχείρησεων των Νομών Τρικάλων και Καρδίτσας.

Εδώ θα βρείτε τον καθημερινό σας σύμμαχο σε ό,τι και αν αναζητάτε, προϊόν, υπηρεσία ή πληροφορία.

Στο xenagos24.gr είστε μόνο ένα κλικ μακριά απ’ αυτό που ψάχνετε, μόνο ένα κλικ μακριά από αυτούς που σας ψάχνουν...

 

            «Νέος Ξεναγός Επιχειρήσεων»                                                 Sportrikala.gr

 

 

ΣΑΒΒΑΤΟ
 

ΙΟΥΝ

25

2022
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
08:00 – 14:00 & 17:00 – 08:00επ.
ΑΠΟ 08:00 – 23:59
Τρίτη & Πέμπτη 17:00 – 22:00


 Copyright © 2022 Νέος Ξεναγός Επιχειρήσεων - Sportrikala.gr   design by Upstage - programming by Mellon  

 

 

 

Α Β Γ Δ Ε Ζ Η Θ Ι Κ Λ Μ Ν Ξ Ο Π Ρ Σ Τ Υ Φ Χ Ψ Ω